Konzervování a nakládání

Nakládání a zavařování - jako od babičky!

Konzervování a nakládání

Uchovejme poklady ze zahrádky.

Vejce v kořeněném nálevu

Ideální po Velikonocích, kdy nevíte co se spousty vejci.

Okurky v octu

Klasika našich babiček.

Ovoce s hořčicí

Vhodné k sýrům nebo masovým specialitám.

Sladko-kyselé dřínky

Dřínky jsou zvláště vhodné pro zpracování na sirup, želé nebo džem!

Rajčata v arašídovém oleji

Skvělé jako předkrm.

Minirajčátka v oleji

Klasické italské rajčata s mozzarellou

Houby v přepuštěném másle

Tuto sezónní specialitku si tak můžete vychutnat i později.

Ostružiny v octu

Tyto ostružiny dokonale ladí s masem.

Nakládané cukety

Výborné při grilování.